Live Streaming, Live Tv

Egen TV virtuell studio

Produktion från egen TV studioBREAL production hjälper er sända från egen TV-Live studio. Vi hjälper till med virtuell tv-studio om ni vill hålla nere kostnaden. Med en virtuell tv-studio så kommer vi till er. Vi ordnar med green-screen och vi bygger er studio digitalt. På mindre än en timme så kan vi börja sända ert material.BREAL har även en egen OB buss (BROADCAST buss) så vi lätt kan ta oss till olika platser med tekniken som redan är förinstallerad i bussen.

Kontakta BREAL ProductionVi producerar proffsfilm med garanterat bra kvalitet. Boka ett förutsättningslöst möte med oss – vi hittar ett upplägg som passar er. Vi hjälper även till med reklamfilmer, interna företagsfilmer. Vi kan även hjälpa er med enklare filmuppdrag som filmning av företagspresentationen drönarfilm, hybridmöte, årsstämman eller företagsjippot. Vi sänder mot en egen plattform som gör att ni kan live sända till olika plattformar samtidigt, vill ni t.ex live sända ett evenemang och ta betalt så bestämmer ni själva vad det ska kosta.

Kontakta oss redan idag så bokar vi ett möte. Innan vi påbörjar filmproduktionen besöker vi gärna er. När man ska göra en filmproduktion är det mycket att tänka på och vi investerar gärna vår tid för att det ska bli rätt och att ni ska kunna känna er trygga.

TITTA I DIREKTSÄNDNING

Vi hjälper er att livesända ett sportevent, konsert, konferens, tv-program, bröllop, seminarier eller liknande som skapar en stark trafiktillströmning till er webbplats och ger er ett stort mervärde för era besökare. Om ni inte har använt er av livesändningar tidigare behöver ni inte känna någon oro. Breal productionTv Kalmar hjälper er igenom hela processen, alltifrån att komma igång till att få ut er livesändning på webben. Vi du som företagare sända livesändning direkt från ditt företag då kommer vi ut till er och installerar en virtuell kontor.

Vilka sociala plattformar kan du sända live på?

Möjligheten att livestreama finns på många av de vanliga sociala plattformarna. Grundfunktionerna finns hos de flesta, och sedan har varje plattform fler eller färre extrafunktioner.

Om ni redan har en bra närvaro och följarskara på en plattform; kör live där! Det finns ingen anledning att försöka finnas på fler ställen bara för att.

Vi har all nödvändig proffs utrustning för den lilla budgeten till större projekt.

Gör livet enklare med Skype online

Med Skype live får du det bästa av två världar. Du kan använda chatt och videosamtal från webbläsaren utan att behöva installera programmet på enheten.

Instagram

Instagram ger möjlighet att livestreama. Det fungerar ungefär på samma sätt som när du laddar upp en så kallad Story. När du börjar sända, skickas en notis ut till en del av de som följer er och syns även längst upp i flödet för era följare.

Efter sändningen kan du välja att ta bort filmen, eller låta den ligga kvar i 24 timmar tillsammans med era Stories.

Facebook Live

Facebook Live är inkluderat i Facebook själv, och är den mest populära plattformen att sända på just nu. Här kan tittaren både kommentera och reagera med olika emojis.

Efter livesändningen, kan du välja om du vill ta bort den för alltid eller att låta den ligga kvar på er sida så länge ni vill. Tips på att använda facebook live.

Youtube

Youtube har länge varit herre på täppan när det gäller rörlig bild på nätet. Förutom att ladda upp egenproducerade videos, går det även att livestreama. Allt finns integrerat i Youtubes gränssnitt och filmerna kan sedan ligga kvar som vilken film som helst i din profil.

E-sport och livestreamade spel (alltså någon som visar sin egen skärm i realtid när hon spelar mot andra i ett spel) är stort på Youtube, så stort att det fått en helt egen sektion.

Twitter

Periscope (som senare köptes upp av Twitter) var en av de allra första apparna som var inriktade på livesändningar – långt före Facebook till och med. Nu är de en del av Twitter, och du använder appen Periscope för att sända, men Twitter för att för större räckvidd och når ut till era följare där.

LinkedIn

En av de mest efterfrågade funktionerna är nu på plats. LinkedIn har valt att kalla sin Livestreaming funktion för LinkedIn Live. Och det är inte bara namnet som liknar konkurrenternas tjänst. Det går att ”gilla” i realtid och kommentera, ställa frågor etc.

Det går att välja att streama för alla eller för utvalda grupper på LinkedIn.

Vad kan en livesändning innehålla?

Även om live ger större svängrum för spontanitet, blir det snabbt tråkigt att titta på någon som stryker runt och filmar utan någon plan.

Möjligheterna är stora, här är några tips på vad er livestream kan innehålla – för att kicka igång fantasin!

 • Intervju med en intressant person inom er bransch
 • En frågestund om ett visst ämne eller produkt
 • Produkttest eller jämförelse
 • Bakom kulisserna
 • Presentation av er nya produkt
 • Livesänd en föreläsning (som händer i verkligheten)
 • Lös ett problem som många av era kunder har
 • 5 sätt att…
 • Avslöja något som kommer att hända snart
 • Bjud in till ett event – berätta vad de kommer att få med sig om de kommer
 • Håll en livetävling eller giveaway – utse vinnaren direkt
 • Skolavslutning
 • Konfirmation
 • Bröllop

Det är bara fantasin som som sätter stopp för möjligheterna.